Wie zijn wij - Locatie

Locatie  : Zaal Baila

De Brulen 57 -  2370 Arendonk

Gsm : 0032 (0)479 39 85 27

Mail : info@dansclubbaila.be

IBAN : BE 76 0017 8333 5195

1 Fine Intense Experience

Hier uw logo plaatsen ?

Contacteer ons dan.

       ***   ***   ***

Wij zoeken dansinstructeurs in diverse dansstijlen.  Interesse ? Contacteer ons dan.

       ***   ***   ***

Privacyverklaring

 

Wie zijn wij,

maak kennis met deze warme club !


Dansclub Baila is een vereniging, een vzw, opgericht in 2016 met als doel iedereen dansplezier te laten beleven op onze mooi ingerichte locatie, die we te danken hebben aan onze huidige voorzitter en zijn vrouw.

We kunnen wel stellen dat zij de grootste sponsors en vrijwilligers zijn van de club.

Sponsors omdat zij bereid waren een prijs te betalen voor in de inrichting van de mooie zalen waar wij als clubleden dagelijks van gebruik kunnen maken.

Vrijwilligers omdat zij ook nog vele taken op zich nemen om de club draaiende te houden.


In tegenstelling tot wat iedereen denkt en wat nogal gezegd wordt, doen zij dit uit danspassie.

Overdag gaan zij beiden bij een werkgever werken en 's avonds zijn zij in de weer om iedereen een leuke hobby te laten beleven.  Mocht de club zo hard groeien, dan zou Ivan zijn werk opgegeven hebben, om fulltime met de club bezig te zijn.  Gezien de huidige corona en gezien de groei toch wat tijd nodig heeft in het kleine Arendonk, zal het voor hem bij een droom blijven om van zijn hobby zijn beroep te maken.


Niettemin is hun passie, hun inzet en plezier bewonderenswaardig.


Je moet het maar doen om je geld te spenderen aan bvb. parket, spiegels, muziekinstallaties en allerlei toogmaterialen en die ter beschikking te stellen van alle leden in plaats van je geld te spenderen aan persoonlijke hebbedingen (zoals een mooie auto, moto, appartement, reizen,.... ).  Komt daarbovenop nog dat zij ook veel tijd spenderen om het mogelijk te maken om alle leden leuke dans- of sportlessen te laten beleven.


Buiten de danslessen die ze zelf geven en waarvoor zij uiteraard, zoals iedere lesgever, betaald worden, doen zij alle andere zaken op vrijwillige basis (organiseren van activiteiten, zalen poetsen, zalen versieren in een bepaald thema, ledenadministratie en alle andere administratie, ...).   Waar vinden we nog zo'n 2 lieve toegewijde mensen ?


Hun hobby is op zijn minst uit de hand gelopen maar zolang zij voelen dat alle leden als 1 blok achter hun staan, blijven ze doorgaan.

Zo zeggen ze zelf : "we hebben geen kinderen (maar wel vele Baila-danskids) en we doen dit omdat we sociaal en maatschappelijke mensen zijn en omdat we ook zelf graag dansen uiteraard (lachen).  Als anderen beweren dat we het voor het geld doen, dan raken ze onze gevoelige snaar.  Dat ze dan maar eens een week met ons meelopen (van het werk, naar de dansclub en naar huis, dan zullen we ze snel van gedachten veranderen en weten wat we voor de club doen).  We hebben het wel altijd safe gehouden met onze vaste job en we zetten ons in voor de club in de mate dat we kunnen.  Een echte ondernemer die er helemaal voor kan gaan, kan er zeker meer uithalen maar dat is gezien mijn 50+leeftijd niet meer aan ons besteedt.  We zijn zeer blij dat we de leden die er nu zijn in de watten kunnen leggen en kunnen laten dansen.

Verder moeten we wel zeggen dat we regelmatig hulp krijgen van bereidwillige leden die een handje toesteken bij de vele clubactiviteiten.  Zo'n team is ook onmisbaar.  Samen éénzelfde doel nastreven, is hetgeen wat ons verbindt en sterk maakt."


Dat doel waarover ze het hadden is zoveel mogelijk volk met de dansclub laten kennis maken want hoe meer dansers, hoe meer vreugde. 

Iedereen heeft een danskriebel in zich, je moet hem alleen wakker kriebelen en het is nooit te laat om je te laten overhalen.  Wij dagen jullie uit !  Kom af en maak kennis met warme dansmomenten bij Dansclub Baila V.Z.W.


Naast al deze inzet en inbreng van het materiaal, is er natuurlijk nog een pandeigenaar van wie we onze zaal huren, wat wil zeggen dat onze club verplicht is om diverse neven-activiteiten te organiseren om zo de huur te kunnen blijven betalen.  Het les- en lidgeld dat de leden betalen wordt gebruikt voor de lesgevers te betalen en voor de federatie/verzekering en het kleine deel dat dan nog overschiet voor de club, daarmee bekostigen we de dagelijkse werking.  We zouden het dus zeer fijn vinden als alle leden voltallig deelnemen aan de neven-activiteiten en ook dat ze bij iedere dansles een drankje zouden te kopen aan de bar.  Het zijn deze inkomsten die onze club doen opleven.  Laten we dit met z'n allen ondersteunen.


Dit artikel kwam tot stand namens het bestuursteam.  Ze laten zich moeilijk fotograferen :-) en willen zo min mogelijk in de belangstelling staan.


Mocht je zin krijgen om ook mee te helpen in zo'n fantastisch team, laat dan iets van je horen.

In onze club krijgt iedereen de vrijheid om dingen te verwezenlijken waarvan hij of zij droomt en waarmee je anderen kan plezieren zodat de club ook weer sterker wordt.


Maak kennis met het lesgeversteam !

Door de vele dansstijlen die onze club aanbiedt, spreekt het voor zich dat wij op een gans team van toffe lesgevers kunnen rekenen.  Elk zijn eigenheid, stuk voor stuk kanjers !

Deze bende van 13 lesgevers weten de danskriebel over te brengen.  

Op de pagina's van de verschillende disciplines hebben we ze weten te strikken voor een foto.


Maak kennis met onze lessen !

Elk dansseizoen start in de eerste week van september, vooraf gegaan door een OPENDEURDAG.

De 1ste week van september richten we altijd gratis proeflessen in om nieuwe dansers/sporters te laten kennis maken met ons aanbod en onze club.

Vanaf de 2de week van september starten de lessen en vragen we om je inschrijving te regelen.

Heb je in september de start van het dansseizoen gemist, dan kan je na de herfstvakantie, na de kerstvakantie of na het krokusverlof nog steeds starten.  Bij alle sportlessen kan je op eender welk moment inspringen.


Samen gaan we ervoor !

1. In ons danscafé is er altijd beweging en ambiance !  Kom dikwijls langs en maak kennis met onze club.

2. Doe al je online aankopen via https://www.trooper.be/dansclubbaila

3. Laat je klantenkaart van Makro, Decathlon en Carrefour aan de club koppelen

4.  Vraag jouw reclamebord aan en wij hangen dit op in de danszaal

5. Wij zetten je link en je logo van je zaak online, als je onze sponsor wordt

6. Doe mee met alle activiteiten en acties die we inrichten

7. Werk mee als vrijwilliger (vrijwilligerswerk in een dansclub is nuttig om dansers te laten ontspannen)

8. Breng ongebruikte spullen binnen die wij als tombolaprijs kunnen weggeven

9. Doe een vrije gift als persoon of als sponsor en je krijgt van ons een gepaste return terug

10. Like ons, deel alles met vrienden en familie en breng hen mee naar je dansles. 

Wie weet krijgen ze dan ook de Baila-danskriebel te pakken.

Waar vind je ons :


Locatie Zaal Baila, De Brulen 57 te Arendonk


Komende vanuit Arendonk centrum

Rij op de weg Arendonk-Reusel tot juist vóór de brug waar je schuin linksaf neemt in de bocht aan de kerk (dus niet over de brug rijden) ; vervolgens rij je over een vluchtheuvel, door tot aan het einde van deze straat en daar sla je linksaf een klein weggetje in.  Even verder wordt het wel wat breder en rechts van je ligt dan de vaart.  Aan de hoge bomen en de wegversmalling ben je er, want dan is zaal Baila aan uw linkerkant gelegen.  Er is voldoende parkeerplaats aan de zaal.


Komende vanuit Reusel

Rijdend op de weg naar Arendonk. Wanneer je over de brug bent, sla je beneden aan de brug rechtsaf in de bocht aan de kerk ; vervolgens rij je over een vluchtheuvel, door tot aan het einde van deze straat en daar sla je linksaf een klein weggetje in.  Even verder wordt het wel wat breder en rechts van je ligt dan de vaart.  Aan de hoge bomen en de wegversmalling ben je er, want dan is zaal Baila aan uw linkerkant gelegen.  Er is voldoende parkeerplaats aan de zaal.


Wij hopen dat u een gezellige tijd beleeft bij Dansclub Baila en dat wij u spoedig terug mogen zien, nu u de zaal weet liggen.  Vertel het verder als u het aangenaam vond !

Tot weerziens.